23948sdkhjf

Klaras trägrund satsar - ny fabrik, ny vd och ägare

Klara Byggsystem växlar upp deras prefabricerade trägrund med ny produktion, ny delägare och ny vd för att möta efterfrågan.

Som ett led i sin fokusering på industriellt byggande bygger NP Nilsson en ny produktionsanläggning på cirka 2000 kvadratmeter och har tecknat ett produktionsavtal med Klara Byggsystem. Anläggningen kommer att möjliggöra en mer effektiv tillverkningsprocess av Klaragrunden och en ökning av den totala kapaciteten.

Fullt utbyggd kommer den nya anläggningen utöka vår kapacitet med 80 000 - 100 000 kvadratmeter grund per år. Utöver det är NP Nilssons erfarenhet och kunskap inom prefabricerade byggelement mycket värdefullnär vi nu fortsätter effektivisera alla delar av vår produktion, säger Johan Persson, Produktionsansvarig på Klara Byggsystem

Som ett led i sin satsning på industriellt byggande bygger NP Nilsson en ny produktionsanläggning på cirka 2000 kvadratmeter och har tecknat ett produktionsavtal med Klara Byggsystem. Anläggningen kommer att möjliggöra en mer effektiv tillverkningsprocess av Klaragrunden och en ökning av den totala kapaciteten.

I samband med det ingångna samarbetsavtalet så går Timmergården AB in som delägare i Klara Byggsystem genom en riktad nyemission. Timmergården ingår i samma familjeägda koncern som NP Nilsson.

Just nu hinner vi inte föra dialog med alla som är intresserade av Klaragrunden. Vi är såklart väldigt tacksamma för det stora intresset och vill kunna förvalta det. För många av våra kunder är det ett stort steg att föra in nya lösningar i sina byggprocesser och då måste vi kunna förse dem med allt de behöver för att kunna göra det på ett kontrollerat sätt. Därför utvecklar vi nu vår marknadsinformation, vår tekniska dokumentation och vår säljorganisation så att alla kunder kan få bästa möjliga bemötande, säger Lars Guttorp, vd för Klara Byggsystem.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Vi har fångat åsikter om Kaunis Irons dom
Nynas erhåller två ISCC+-certifikat
Exklusiv intervju - Vd:n för skogsindustrierna vet hur branschen mår
Möte kring internationellt plastavtal inlett
El ur trä – forskarnas väg i kristider
De vann på Återvinningsgalan! Uppdaterad med fler bilder
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Food Supply SE
Framtidens Bygg
Entreprenad
Dagens Handel
Fri Köpenskap
Habit
Verkstäderna
Motor-Magasinet
NTT Woodnet
Process Nordic
Rent
RT-Forum
MedTech Magazine
Kemivärlden Biotech
Life Science Sweden
RS & FastFood
Skydd & Säkerhet
Plastforum SE
Recycling
Packnet
UochD
Transportnet

Sänd till en kollega

0.14