23948sdkhjf

Rysk stororder till Cranab

Logisopt är en av de större påbyggarna av timmerbilar i Ryssland. Nu har företaget vänt sig till Cranab med en stororder på ett hundratal kranar som ska levereras under 2022.

– De har länge sökt ett alternativ till befintliga kranleverantörer och nu hittat det hos oss. Vi började inleda samarbetet redan 2019 men det bromsades av rysk lågkonjunktur. 2020 tog affärerna fart och vi har haft en stark orderingång sedan december förra året, säger Cranabs vd Anders Strömgren.

Flera större order har, enligt Cranab, tagits hem under året, de första kranarna har levererats och återkopplingen från de ryska kunderna beskrivs som positiv.

Vi ser att den största utmaningen kommer att röra eftermarknad och logistik. Våra produkter som vi ska hjälpa kunderna att hålla igång sprids ut över en enorm marknad både geografiskt och volymmässigt, och med de förutsättningarna har vi uppgiften att tillsammans med vår partner i Ryssland lösa en god försörjning av reservdelar och support till våra kunder, säger Anders Strömgren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11