23948sdkhjf

Norrlandsbyggare tar jobb i Stockholm

Luleåbaserade Nyab fortsätter sin tillväxtresa i Stockholmsområdet. De senaste dagarna har företaget vunnit två nya upphandlingar och tecknat ett kontrakt.

Allt sedan starten 1990 har Norrbotten vägt tungt för Nyab där såväl huvudkontor som merparten av verksamheten hör hemma. 2020 togs dock de första jobben i Stockholmsområdet där utvecklingen sedan dess gått snabbt.

Vi har en fortsatt god tillväxt i Stockholmsområdet med en dryg fördubbling av omsättningen för 2021 jämfört med uppstartsåret 2020 och vi landar nu på cirka 240 miljoner kronor. Med vår nu inneliggande orderstock ser vi nära på ytterligare en fördubbling av omsättningen under 2022 och det med fortsatt god lönsamhet, säger Johan Skoog, affärsområdeschef för Nyab i Mälardalen.

De senaste dagarna har portföljen med Stockholmsjobb vuxit ytterligare.

CRTG, China Railway Tunnel Group, har kontrakterat företaget för att anlägga asfalterade vägar i arbetstunnlarna ner till huvudtunnlarna i utbyggnaden av den nya tunnelbanan till Nacka.

Håbo kommun har tilldelat Nyab VA- och gatuarbeten ingående i projektet ”Björkvallen Idrottsvägen” med ett kontraktsvärde på cirka 12.5 miljoner kronor, inklusive option.

Det tredje uppdraget kommer från Norrtälje Vatten & Avfall som vill ha hjälp med att uppföra en ny kaj för mottagning av avfall från skärgården i Kapellskär. Kontraktsvärdet uppgår till ungefär tio miljoner kronor.

Väldigt intressanta och för oss passande projekt, allt ifrån underjordsarbeten och kajbyggnad. Det är projekt som både matchar vår bredd och vår spets, säger Johan Skoog.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095