23948sdkhjf

Stärkt brokompetens i Norconsult

Norconsult utökar sin brokompetens med ytterligare tio broingenjörer och kan samtidigt lägga till Luleå på kartan över brokompetens.

Tillsammans omfattar organisationen nu cirka 110 broingenjörer i Luleå, Boden, Borlänge, Göteborg, Sandvika, Trondheim och Bergen.

Den nya konsultgruppen hämtats från Ramboll och är väl renommerade i Sverige inom stålkonstruktion. Bland annatr finns två riktiga prestigeprojekt på meritlistan: Guldbron vid Slussen i Stockholm och delar av Hisingsbron i Göteborg.

– Detta är en grupp vars brokompetens har dominerat marknaden under många år. De fanns redan när jag började med broar för 40 år sedan, säger Bo Gerenmark, teamchef för Bro & Analys i Göteborg.

Bland nykomlingarna finns Julia Elhag, teamchef Bro, som ser stora möjligheter både i att växa organiskt och att vinna intressanta uppdrag, särskilt då många viktiga samhällsinvesteringar görs i norr.

Vår spetskompetens inom stålkonstruktion kommer väl till pass både ur affärs- och hållbarhetssynpunkt, med tanke på initiativ som Hybrit. Vi kompletterar också brogruppen som redan finns på ett bra sätt, där vi är bekanta med många av kollegorna på brosidan sedan tidigare. Det ska bli väldigt roligt att få arbeta tillsammans med dem, säger Julia Elhag.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079