23948sdkhjf

HSB-region väljer relining

Aarsleff inleder ett samarbete med HSB Norra Stor-Stockholm, vilket innebär att det blir enklare för HSB:s bostadsrättsföreningar i regionen att renovera utslitna rör i sina fastigheter med hjälp av relining.

Det är många fastigheter i vårt bestånd som står inför stora investeringar och vårt nya samarbete med Aarsleff innebär att vi kan erbjuda våra kunder fler och bättre möjligheter. Aarsleff är skickliga entreprenörer som stärker vår produktportfölj och att de kan leverera helhetslösningar från egen produktion till färdig installation är avgörande för oss. Varje fastighet är unik och tillsammans med våra samarbetspartners vill vi säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga lösningen, säger Christer Winther, affärsutvecklare och ramavtalsansvarig på HSB Norra Stor-Stockholm.

Relining med flexibla foder har fördelen att det går snabbt, och med ett minimum av störningar, att bilda nya självbärande rör i de gamla rören. Enligt Aarsleff är det en beprövad och kvalitetssäkrad metod som förlänger livslängden med minst 50 år.

Relining är den mest effektiva metoden på marknaden. De boende slipper allt besvär som ett traditionellt stambyte vanligtvis medför, ingen utflyttning krävs och livet kan fortgå som vanligt. Vi har i dag mycket välfungerande samarbeten med flera stora fastighetsaktörer och vi är väldigt glada över att nu även ha ingått samarbete med HSB. Nu tar vi sikte på ytterligare expansion i Mälardalen, säger Ann-Marie D’Amico, affärsområdeschef på Aarsleff Rörteknik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125