23948sdkhjf

Mählers växlar upp i Norge

Mählers norska bolag har sedan starten 2014 rapporterat om stadig tillväxt. För att möta den fortsatt ökade försäljningen kompletteras nu den norska organisationen med en servicetekniker och en säljansvarig.

För att möta den ökade försäljningen och öka tillgängligheten ytterligare på den allt viktigare norska marknaden anställer nu Mählers en servicetekniker och en säljansvarig i Norge.

Serviceteknikern Tor Olav Finnstun arbetade tidigare på Ekspert Maskinutleie som servicetekniker och installatör för kranar, uthyrningsmaskiner och entreprenadmaskiner.

– Med Tor Olav kan vi ge våra kunder i Norge ännu bättre service och support, säger Roar Wehn, sälj- och marknadschef på Mählers AS och Mählers AB.

Ambitionen är att tillhandahålla service och support så att kundens utrustning alltid är redo att användas. En väsentlig del i det arbetet är kontinuerlig kontakt med såväl Mählers som Rascos servicepunkter i hela Norge. Sedan februari 2018 är nämligen Mählers exklusiv distributör av Rascos produkter – främst spridare – i både Sverige och Norge.

– Jag åker dit det behövs och reservdelar finns i min servicebil, på vårt lager i Trondheim, i Sverige och hos våra servicepartners, säger Tor Olav Finnstun.

Ny på säljsidan är 23-årige Markus Wehn som närmast kommer från en tjänst som försäljningschef för kontorsmöbler, men nu övergår till utrustning för underhåll av vintervägar.

– Jag har fått chansen att tillbringa några veckor på vägen med tidigare försäljningschefen i norra Norge, Per Hugo Mikalsen.

Han kommer att utgå från Trondheim och i huvudsak ansvara för distriktet Steinkjer-Kirkenes i landets norra delar.

– Tillgänglighet är A och O för oss på Mählers, oavsett om det gäller sälj eller support då vi vet hur viktig varje minut är för våra kunder. Med förstärkningen av Tor Olav och Markus kommer vi att kunna fortsätta vara den flexibla och tillgängliga partnern, säger Roar Wehn.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.144