23948sdkhjf

Mählers växlar upp i Norge

Mählers norska bolag har sedan starten 2014 rapporterat om stadig tillväxt. För att möta den fortsatt ökade försäljningen kompletteras nu den norska organisationen med en servicetekniker och en säljansvarig.

För att möta den ökade försäljningen och öka tillgängligheten ytterligare på den allt viktigare norska marknaden anställer nu Mählers en servicetekniker och en säljansvarig i Norge.

Serviceteknikern Tor Olav Finnstun arbetade tidigare på Ekspert Maskinutleie som servicetekniker och installatör för kranar, uthyrningsmaskiner och entreprenadmaskiner.

– Med Tor Olav kan vi ge våra kunder i Norge ännu bättre service och support, säger Roar Wehn, sälj- och marknadschef på Mählers AS och Mählers AB.

Ambitionen är att tillhandahålla service och support så att kundens utrustning alltid är redo att användas. En väsentlig del i det arbetet är kontinuerlig kontakt med såväl Mählers som Rascos servicepunkter i hela Norge. Sedan februari 2018 är nämligen Mählers exklusiv distributör av Rascos produkter – främst spridare – i både Sverige och Norge.

– Jag åker dit det behövs och reservdelar finns i min servicebil, på vårt lager i Trondheim, i Sverige och hos våra servicepartners, säger Tor Olav Finnstun.

Ny på säljsidan är 23-årige Markus Wehn som närmast kommer från en tjänst som försäljningschef för kontorsmöbler, men nu övergår till utrustning för underhåll av vintervägar.

– Jag har fått chansen att tillbringa några veckor på vägen med tidigare försäljningschefen i norra Norge, Per Hugo Mikalsen.

Han kommer att utgå från Trondheim och i huvudsak ansvara för distriktet Steinkjer-Kirkenes i landets norra delar.

– Tillgänglighet är A och O för oss på Mählers, oavsett om det gäller sälj eller support då vi vet hur viktig varje minut är för våra kunder. Med förstärkningen av Tor Olav och Markus kommer vi att kunna fortsätta vara den flexibla och tillgängliga partnern, säger Roar Wehn.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
REPORTAGE: "Det är ju det här som är livet”
Ingen ordernedgång för arbeten under vatten: "Infrastruktur inte lika känsliga för osäkra lägen"
Vinnarnas råd: spreta mer och våga ta hjälp
Återstart av Ringhals 4 skjuts upp igen
LKAB har hittat jättefyndighet av sällsynta jordartsmetaller
Ett steg på vägen för elstöd till företag
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Food Supply SE
Framtidens Bygg
Entreprenad
Dagens Handel
Fri Köpenskap
Habit
Verkstäderna
Motor-Magasinet
NTT Woodnet
Process Nordic
Rent
RT-Forum
MedTech Magazine
Kemivärlden Biotech
Life Science Sweden
RS & FastFood
Skydd & Säkerhet
Plastforum SE
Recycling
Packnet
UochD
Transportnet

Sänd till en kollega

0.39