23948sdkhjf

Kompaktlastare auktioneras ut till barncancerpatienters bästa

Europas första L28-lastare från Bobcat – dekorerad med barnteckningar – auktioneras ut på Klaravik fram till 21 juni. Alla intäkter från auktionen utlovas gå till Aja Baja Cancer, en ideell förening som underlättar vardagen för cancerdrabbade barn och deras familjer.

Aja Baja Cancer, är en ideell förening startad av två mammor till barn med cancer och som kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Aja Baja Cancer-stiftelsen spelar just nu en huvudroll under en nätauktion på Klaravik där en Bobcat L28 – skänkt av Bobcat Sverige – dekorerad med barnteckningar auktioneras ut med avslutning 21 juni. Samtliga intäkter från auktionen utlovas användas för att underlätta vardagen för barncancerpatienter och deras familjer.

– Vi beslutade att stödja Aja Baja Cancer på grund av deras enastående engagemang för barnen i ett så härligt syfte. I år bestämde vi oss för att göra det lite speciellt genom att ställa ut en hel maskin på auktion och anpassa den med gullig konst gjord av barn. Vinnaren får verkligen en unik utrustning – och det som gör det hela ännu mer intressant är det faktum att du inte ens kan köpa den här maskinen ännu! Faktum är att den L28 som auktioneras ut är den första i sitt slag i Europa. Allt detta är möjligt tack vare vårt partnerskap med Bobcat EMEA som hjälpte oss att säkra maskinen och auktionera ut den innan den officiellt släpps för försäljning, säger Marcus Andersson, marknadschef på Bobcat Sverige.

Intäkterna kommer bland annat att användes under Minutdagen, ett välgörenhetsevent planerat till den 21 augusti. Avsikten är att ge barnen möjlighet att uppleva något spännande och hjälpa hela familjen att glömma sina svårigheter under en dag. En spännande dag fylld med flygplan och helikoptrar, god mat, levande musik och andra spännande upplevelser och aktiviteter utlovas.
– Den positiva återkopplingen vi fått från både stora och små deltagare i Minutdagen är otrolig och vi är verkligen berörda av stödet. Vi är mycket glada över möjligheten att kunna göra detta evenemang ännu mer fantastiskt tack vare det generösa bidraget från Bobcat Sverige och de potentiella anbudsgivarna, säger Ellinor Stattin från Aja Baja Cancer.

Även Christian Lenander, vd på Klaravik, ser ser med spänning på de närmaste dagarna.
– Vi uppmuntrar givetvis alla att lägga ett bud och applåderar initiativet. Förutom att det är en häftig maskin är ändamålet så mycket större och viktigare. Så vi hoppas på så många och höga bud som möjligt till förmån för alla barn det kan hjälpa, säger Christian Lenander.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078