23948sdkhjf

Kompaktlastare auktioneras ut till barncancerpatienters bästa

Europas första L28-lastare från Bobcat – dekorerad med barnteckningar – auktioneras ut på Klaravik fram till 21 juni. Alla intäkter från auktionen utlovas gå till Aja Baja Cancer, en ideell förening som underlättar vardagen för cancerdrabbade barn och deras familjer.

Aja Baja Cancer, är en ideell förening startad av två mammor till barn med cancer och som kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Aja Baja Cancer-stiftelsen spelar just nu en huvudroll under en nätauktion på Klaravik där en Bobcat L28 – skänkt av Bobcat Sverige – dekorerad med barnteckningar auktioneras ut med avslutning 21 juni. Samtliga intäkter från auktionen utlovas användas för att underlätta vardagen för barncancerpatienter och deras familjer.

– Vi beslutade att stödja Aja Baja Cancer på grund av deras enastående engagemang för barnen i ett så härligt syfte. I år bestämde vi oss för att göra det lite speciellt genom att ställa ut en hel maskin på auktion och anpassa den med gullig konst gjord av barn. Vinnaren får verkligen en unik utrustning – och det som gör det hela ännu mer intressant är det faktum att du inte ens kan köpa den här maskinen ännu! Faktum är att den L28 som auktioneras ut är den första i sitt slag i Europa. Allt detta är möjligt tack vare vårt partnerskap med Bobcat EMEA som hjälpte oss att säkra maskinen och auktionera ut den innan den officiellt släpps för försäljning, säger Marcus Andersson, marknadschef på Bobcat Sverige.

Intäkterna kommer bland annat att användes under Minutdagen, ett välgörenhetsevent planerat till den 21 augusti. Avsikten är att ge barnen möjlighet att uppleva något spännande och hjälpa hela familjen att glömma sina svårigheter under en dag. En spännande dag fylld med flygplan och helikoptrar, god mat, levande musik och andra spännande upplevelser och aktiviteter utlovas.
– Den positiva återkopplingen vi fått från både stora och små deltagare i Minutdagen är otrolig och vi är verkligen berörda av stödet. Vi är mycket glada över möjligheten att kunna göra detta evenemang ännu mer fantastiskt tack vare det generösa bidraget från Bobcat Sverige och de potentiella anbudsgivarna, säger Ellinor Stattin från Aja Baja Cancer.

Även Christian Lenander, vd på Klaravik, ser ser med spänning på de närmaste dagarna.
– Vi uppmuntrar givetvis alla att lägga ett bud och applåderar initiativet. Förutom att det är en häftig maskin är ändamålet så mycket större och viktigare. Så vi hoppas på så många och höga bud som möjligt till förmån för alla barn det kan hjälpa, säger Christian Lenander.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Återstart av Ringhals 4 skjuts upp igen
LKAB har hittat jättefyndighet av sällsynta jordartsmetaller
Ett steg på vägen för elstöd till företag
Regeringen öppnar för ny kärnkraft
Digitala hastighetshinder testas för skogsbolag
En tredjedel av H&M:s butikspersonal drabbas av varslet
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Food Supply SE
Framtidens Bygg
Entreprenad
Dagens Handel
Fri Köpenskap
Habit
Verkstäderna
Motor-Magasinet
NTT Woodnet
Process Nordic
Rent
RT-Forum
MedTech Magazine
Kemivärlden Biotech
Life Science Sweden
RS & FastFood
Skydd & Säkerhet
Plastforum SE
Recycling
Packnet
UochD
Transportnet

Sänd till en kollega

0.078