23948sdkhjf

190 deltog på Kollektivtrafikdagen

Den stora endagskonferensen Kollektivtrafikdagen genomfördes 19 maj från en studio i Solna - totalt 190 personer deltog från hela Sverige.

Kollektivtrafikdagen 2021 blev en stor framgång för arrangören Trafikforum. Det nya digitala formatet snarare lockade än skrämde branschen från att delta på distans i dessa pandemitider: 190 konferensgäster måste ses som mycket bra eftersom den siffran matchar de tidigare Kollektivtrafgikdagar i fysisk form vad gäller deltagarantal.

Konferensen var något kortare än normalt, väl genomtänkt i det nya digitala formatet. Alexanda Pascalidou modererade och av talarna deltog flertalet på plats i studion i Solna. 

Alla som deltog på konferensen kommer dessutom att få tillgång till alla föredragen och paneldiskussionerna även efteråt vilket är helt nytt. Det går alltså att gå tillbaka och titta en gång till om det är något som är extra intressant eller svårgipbart. 

Konferensens deltagare kommer att få länk till streaming av konferensen i sin helhet via e-post. Alla deltagarna kommer också att erbjudas att svara på en enkät om Kollektivtrafikdagen - den som gör det får tillgång till mer nyttigheter från konferensen.

Kollektivtrafikdagen kommer även i en ny upplaga i höst - allt inför den presenteras inom kort på RT-Forum.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063