23948sdkhjf

Kollektivtrafikdagen – sista chansen!

Konferensen Kollektivtrafikdagen genomförs 19 maj – det går fortfarande att anmäla deltagande tack vare att branschträffen är digital.

Kollektivtrafikens återkomst – så vinner vi tillbaka resenärerna! Det är temat för årets stora branschmöte Kollektivtrafikdagen som i år genomförs 19 maj från en studio i Solna. Deltagarna kan själva bestämma var de kommer att delta. Och faktiskt, det går att anmäla deltagande även i dag, 18 maj, dagen före konferensen. Detta tack vare att konferensen är digital och därmed saknar gräns för maximalt antal deltagare.

Mer information och möjlighet att anmäla deltagande finns HÄR! Det är dock allra sista chansen!

På programmet finns mycket som är av stort intresse för alla aktörer inom kollektivtrafikbranschen. Infrastrukturminister Tomas Enertoth inleder och Alexanda Pascalidou modererar hela dagen. Bland talarna finns trafikregionrådet Kristoffer Tamsons, Annika Wallenskog, chefsekonom SKR, Gerhard Wennerström, vd Samtrafiken och Emma Fernlöf, kommersiell produktägare Hogia Public Transport Systems.

Och många fler vilket framgår av programmet som är indelat i fyra block. I pauserna kan deltagarna passa på att besöka Kollektivtrafikdagens partners, Telia som är blockpartner samt Trafikportalen.se, Daimler Buses och Scania. Det finns gott om tid för digitalt mingel med dem.

Så missa inte detta tillfälle att ladda om inför den svenska kollektivtrafikens återstart. Vi ses i morgon - 19 maj!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063