23948sdkhjf

Ekonomiska utmaningar diskuteras på Kollektivtrafikdagen

K2:s John Hultén leder diskussionen i Kollektivtrafikdagens block ”Ekonomiska utmaningar och prognoser för framtiden” - ett brännande hett ämne nu och efter den pågående pandemin.

John Hultén är föreståndare för K2, Nationellt kunskapscenter för kollektivtrafik i Lunds som är Sveriges nationella centrum för forskning och utbildning om kollektivtrafik. På Kollektivtrafikdagen 19 maj kommer John Hultén att leda diskussionen i block 2 med titeln ”Ekonomiska utmaningar och prognoser för framtiden”.

Det blir ett samtal om det ekonomiska läget och möjliga vägar mot en hållbar framtid för kollektivtrafiken med Annika Wallenskog, chefsekonom SKR och Torbjörn Eriksson, vd för Urbanet Analys. Hur är läget nu – och vad kan vi vänta oss framöver?

Kollektivtrafikdagen arrangeras av Trafikforum sedan 2008, i år helt coronasäkert från en studio i Solna. Mer information om programmet och möjlighet att anmäla deltagande finns HÄR!

Kollektivtrafikdagen modereras av Alexandra Pascalidou och infrastrukturminister Tomas Eneroth inleder branschmötet. Det kommer också att bli möjligt att mingla digitalt med utställare, besöka digitala montrar samt chatta med andra deltagare. Programmet som startar klockan 9:00 och avslutas klockan 15:00 bjuder på flera pauser just för att möjliggöra det digitala utbytet i tider där de fysiska mötena tills vidare inte är möjliga.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093