23948sdkhjf

Nyöppnad mötesarena skräms inte av pandemin

I en värld präglad av covid-19-pandemin öppnar nu den helt nya mötes- och evenemangsarenan Scandinavian Expo i Arlandastad.

Världen längtar efter att mötas. Nu står vi förberedda när det återigen blir möjligt att ses, säger Dieter Sand, vd för Arlandastad Holding.

Fem minuters bilväg från Arlanda flygplats öppnar nu mötes- och evenemangsarenan Scandinavian Expo en första etapp på 40 000 kvadratmeter. Bland annat utlovas stora evenemangs- och mässhallar, konferenslokaler, ett nyrenoverat hotell med 421 rum, restauranger samt service och aktiviteter för hållbara möten.

Vi står redo med möteslokaler och hotell såväl som närodlad mat och spännande aktiviteter. Här finns exempelvis möjlighet till padel, gym, skjutbiograf, testbanor för fordon på asfalt och terräng. Man kan även golfa eller boka in en ölprovning på det lokala bryggeriet. Vi har givetvis även ökat våra redan högt ställda krav för säkra möten, säger Dieter Sand.

Redan nu är en 2 500 kvadratmeter stor digital studio med tre scener igång liksom en pop-up padel i en av hallarna.

Trots alla utmaningar med pandemin ser vi en stor efterfrågan på vår typ av arena och de upplevelser vi kan erbjuda, säger Staffan Littmarck, vd Scandinavian Expo, som är fylld av hopp inför hösten 2021 och konstaterar att det gjorts bokningar ända in i 2024.

Läs mer om arenan  här.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.094