23948sdkhjf

Hon tar över Delvators marknadsföring

– Jag ser med spänning fram emot att jobba med entreprenadmaskiner från Hitachi och Delvator som företag.

Sussie Schwab tillträdde sin nya tjänst i januari, hon kommer närmast från Swedish Agro Machinery som säljer lantbruksmaskiner, hon har också arbetat som marknadskoordinator på Starka Betong och ska ha bra koll på både bygg, entreprenad- och maskinbranschen.

– Jag ser med spänning fram emot att jobba med entreprenadmaskiner från Hitachi och Delvator som företag, säger Sussie Schwab i ett pressmeddelande.

Hon kommer förmodligen att få mycket att göra framöver. Enligt pressmeddelandet ska Delvator AB, som är Hitachis svenska generalagent arbeta hårt för att öka varumärkets marknadsandel på den svenska marknaden.

Företaget, som har 30 år på nacken har sin bas i Eslöv.  Filialer finns i Härnösand och i Stockholm, därutöver finns ett servicenätverk med tjugo associerade verkstäder över hela landet.

– Jag har ju tidigare erfarenhet av maskinförare och maskinentreprenörer från min långa tjänst på Starka Betong och det är kul att återigen få träffa en del av dessa kunder i sina Hitachimaskiner runt om i landet.

–  Sen måste jag också säga att arbetskamraterna på Delvator har gett mig ett jättevarmt välkomnande. Man märker att det är fin gemenskap och stämning på företaget, säger Sussie Schwab.

Delvator fokuserar främst på bandgrävare, hjulgrävare, hjullastare och minimaskiner, enligt pressmeddelandet finns det en hel del spännande nyheter – som man inte kunnat visa upp.

Coronapandemin har ju inneburit att många mässor har ställts in eller skjutits upp men företaget hoppas kunna genomföra några demoturer och planerar också för att delta på Load up North i augusti och Entreprenad Live i september.

– Jag hoppas få möta många av Hitachiägarna både då och dessförinnan, säger Sussie Schwab.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.078