23948sdkhjf

Entreprenadjurister fortsätter växa

JKN Advokat har sedan etableringen 2016 knutit till sig en rad advokater och jurister med huvudinriktning inom entreprenadjuridik. Senaste tillskottet är Lars Braun, tidigare chefsjurist på Peab.

JKN Advokatbyrå som företaget hette då – startades 2016 av bröderna Johan K Nilsson och Petter Nilsson. Med sin specialisering inom entreprenadjuridik och ambition att kunna biträda sina klienter genom hela byggprocessen etablerades företaget snabbt med ett brett urval av kunder från byggsektorns olika delområden.

Efter hand har allt fler medarbetare anslutit sig och i dag har byrån 14 anställda, samtliga med erfarenhet av juridik inom bygg- och fastighetsbranschen.

Vi känner varandra väl, ofta har vi varit på varsin sida i tvister och processer. Med tiden har vi kommit att uppskatta den ”andres” kompetens och kunnande, säger Johan K Nilsson, advokat och partner.

För många klienter har vi rollen som husadvokat. Vi bistår i alla juridiska frågor, från att genomföra företagsinterna utbildningar till att granska förfrågningsunderlag och att företräda eller bistå klienter i förhandlingar, säger Johan K Nilsson.

Senaste tillskottet är Lars Braun, tidigare chefsjurist på Peab.

Hans erfarenhet från Peab och tidigare även på Skanska tillför stora värden för våra klienter, säger Joakim Hellgren, advokat och partner.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.11