23948sdkhjf

Breddat servicenät för Daf

Nordic Truckcenter fortsätter bygga ut servicenätet och har i dag 35 auktoriserade servicepartners spridda över Sverige.

Där det finns Daf-lastbilar ska vi finnas på plats för att kunna erbjuda verkstad och reservdelar på nära håll, säger Nordic Truckcenters servicemarknadschef Johnny Omö Bergkvist.

I dag finns ett nätverk av egna verkstäder och partners i framför allt Syd- och Mellansverige, men också på större orter i norra Sverige.

– Det senaste halvåret har vi bland annat skrivit avtal med verkstadsföretaget Serviceexperten i Årsta och Göteborg. Vi har också utökat vårt samarbete med Malte Månsson i Borlänge, Linköping och i Jordbro, där vi även delar kontor. Och nu senast har vi signerat ett avtal med Tecto Trucks som driver verkstad i våra gamla lokaler i Markaryd, säger Johnny Omö Bergkvist.

Alla auktoriserade servicepartners utför service och reparationer samt tillhandahåller reservdelar för fordon från både Daf och Iveco. Sedan Nordic Truckcenter samlade alla funktioner i Malmö utlovas effektivare leveranser till hela Sverige. Läs mer här.

Vi har verkstad, reservdelslager, försäljning och administration för både Daf och Iveco på en och samma plats. Det innebär att vi blir starkare i Skåneregionen, samtidigt som vi kommer närmare fabriken i Holland. Det innebär i sin tur snabbare leveranser hit och härifrån kan vi leverera till hela Sverige redan nästa dag, säger Patrik Lundin, vd för Nordic Truckcenter Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.109