23948sdkhjf

Slipad säljare stärker Mählers i syd

En ny säljare ska göra det enklare för Mählers kunder – inte minst i södra Sverige – att hålla kontakten med företaget.

Plogtillverkaren Mählers har anställt en ny säljare – Per Rydberg.

Enligt företaget är det en en efterlängtad rekrytering.

–  Med tanke på hur Sverige ser ut geografiskt så blir det mycket åkande för våra säljare som är stationerade på vårt huvudkontor i jämtländska Rossön. Detta blir också en förbättring för våra kunder i södra Sverige, som nu får närmare till sin kontakt, säger Ingemar Nyberg, vd på Mählers, i ett pressmeddelande.

Mählers uppger att det är en slipad säljare som nu förstärker teamet. Per Rydberg har tidigare sålt betongslipmaskiner för Scanmaskin och  ansvarade då över distriktet Mälardalen och norrut.

Nu är det alltså plogar som gäller –  och en helt annan del av landet. Per Rydberg ska ansvara för Mählers region syd, det vill säga Stockholm och söderut.

I hans uppdrag ingår också att försöka hitta nya kunder.

–  Mählers har helt klart en spännande produktportfölj och när jag tittar på de senaste årens utveckling, ser jag massor av intressanta produkter att erbjuda marknaden. Nya styrsystemet MC3, som kan styra all plogutrustning, och lastbilens tipputrustning samt nya modulbyggda DPM diagonalplog för ”svart väg” känns extra intressanta, säger Per Rydberg i pressmeddelandet.

Mählers konstaterar nu att företaget har ett tre personer starkt säljteam, plus teknisk support.

–  Vi har alltid haft som mål att vara nära våra kunder, oavsett om det varit fysiskt eller via telefon och det får vi ofta beröm för av våra kunder, säger Ingemar Nyberg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.188