23948sdkhjf

Amas tar in pionjärkanoner

Dammbindningskanoner –  som inte är ombyggda snökanoner –  är nästa steg för Amas Svenska AB som tar in ett nytt märke i sortimentet.

Amas Svenska AB utökar på dammbekämpningssidan när de nu börjar sälja belgiska Spraystreams produkter.

– Vi har i flera år tillhandahållit maskiner för bekämpning av damm och därmed också följt utvecklingen noga, vi kände att marknaden är redo nu att ta nästa steg, säger Amas vd Ulf Dolfei i ett pressmeddelande.

Amas Svenska AB hittade kanonerna i Belgien där Savic Group tillverkar dammbekämpningsmaskiner under varumärket Spraystream.

Företaget lyfter särskilt fram att produkterna är gjorda för just dammbekämpning.

– Spraystreams dammbindningskanoner är i grunden byggda för dammbekämpning, det är alltså ingen ombyggd snökanon till skillnad från flera andra märken. Kanonerna är utvecklade i över 15 års tid och får nog anses vara pionjären inom dammbekämpning, säger Magnus Uppsten, säljare på Amas, i pressmeddelandet.

Enligt Amas har Spraystream ett brett sortiment av dammbekämpningsmaskiner, med alltifrån små enheter för användning inomhus till stora självförsörjande enheter som kan användas på fält där varken vatten eller el finns att tillgå.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.08