23948sdkhjf

Samoter flyttas fram på nytt

Nu har även Veronamässans stora utställning för entreprenadmaskiner i vår – Samoter – valt att flytta fram evenemanget. Den här gången till mars 2023.

Enligt Veronamässans vd Giovanni Mantovani är det ett beslut som tagits gemensamt av berörda parter efter noggrant övervägande. Faktorer som spelat stor roll för beslutet är förstås osäkerheten kring coronavirusets utbredning, men också hur andra mässarrangörer har placerat sina stora evenemang under nästa år. Inte minst lär konkurrensen från Bauma kunna avskräcka de flesta aktörer i branschen.

Samtidigt innebär en senareläggning till 2023 att Samoter återförs till den väletablerade treårsfas som var på väg att rubbas då covid-19-pandemin tvingade fram en senareläggning av 2020 års mässa.

Förhoppningen är dock att kunna erbjuda någon form av alternativ maskinvisning för den italienska marknaden även i år. Därför planeras för möjligheten till ett demoarrangemang i en täkt, förmodligen i anslutning till naturstensmässan Marmotec som fortfarande finns med på planeringslistan med öppethållande i månadsskiftet september-oktober i år.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.078