23948sdkhjf

Norrvidinge satsar i Småland

Norrvidinge drar norrut – öppnar filial i Växjö.

Norrvidinge, med bas i nordvästra Skåne, expanderar norrut. Företaget som tillhandahåller både anläggningsmaterial och transport- och maskintjänster, berättar i ett pressmeddelande att man ser en god marknad i Småland och att den ska bearbetas från ett helt nytt kontor i Växjö.

Ansvaret för verksamheten landar på Andreas Karlsson. Han kommer närmast från en tjänst som regionchef inom GDL-koncernen och har tidigare arbetat inom Alwex.

–  Utifrån min erfarenhet vill jag bidra till att Norrvidinges position på marknaden utvecklas till den bästa möjliga, säger Andreas Karlsson, som tillträdde som ny affärsområdeschef för region öst vid årsskiftet.

– Norrvidinge har en framgångsrik affärsmodell och Andreas erfarenhet kommer att vara en stor tillgång för Norrvidinges etablering och utveckling i Småland, säger Johan Beermann, Norrvidinges vd och koncernchef.

Norrvidinge, med en miljard i omsättning, cirka 400 medarbetare, 350 transport- och maskinenheter med förare, över 250 entreprenadmaskiner för uthyrning utan förare samt miljöanläggningar för mottagning och hantering av bygg- och anläggningsmaterial och förorenade massor samt försäljning av berg- och grusmaterial, fastställer dessutom en ny koncernorganisation.

Enligt pressmeddelandet är syftet att öka konkurrenskraften och stärka företagets position när det gäller  transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.078