23948sdkhjf

Hydroscands nya satsning i väst

Hydroscand öppnar en ny butik – denna gång i Uddevalla.

Den nyrenoverade butiken är belägen i Herrestad industriområde, öster om E6 och nära Torp, där både Ikea och Torp köpcentrum finns.

– Etableringen i Uddevalla känns som ett naturligt svar på den ökade efterfrågan vi har sett i området. Vi har sedan tidigare kunder som åker från Uddevalla till Hydroscands butiker på andra orter. Nu när vi har hittat ett fantastiskt läge, känns det helt rätt att ta steget som för oss närmare våra kunder i den norra regionen, säger Torbjörn Wulcan, regionchef Västra Götaland på Hydroscand, i ett pressmeddelande.

Butiken ska, enligt Hydroscand, erbjuda ett brett och lokalt anpassat sortiment, den ska också rymma en mindre verkstadsdel där man ska kunna ta emot kunder med större fordon för att byta slang i direkt anslutning till butiken.

– Vår nya butik i Uddevalla kommer att drivas i nära samarbete med våra åtta befintliga butiker i länet. Det kommer att resultera i en jämnare servicegrad som nu sträcker sig över i hela regionen, säger Torbjörn Wulcan.

Enligt Hydroscand ska dörrarna till den nya anläggningen slås upp i april.

Planen är också att längre fram tillföra ytterligare ett servicefordon som ska utgå från Uddevalla, för att på så sätt utöka den mobila slangservicetjänsten, SlangExpress.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.093