23948sdkhjf

Strängbetong har gjort sitt vd-val

Stefan Ohlsson, som sedan januari verkat som tillförordnad vd för Strängbetong, har i dag – 1 december – tillträtt som ordinarie vd.

Stefan Ohlsson har under de senaste tre åren arbetat som Chef Projekt på Consolis Strängbetong med ansvar för portföljen av byggprojekt. Sedan januari i år har han också fungerat som tillförordnad vd.

Enligt Concolis vd Mikael Stöhr bidrar Stefan Ohlsson till organisationen med sin gedigna ingenjörskunskap och starka ledningsförmåga och har därför nu också utsetts till ordinarie vd i Strängbetong

Stefan Ohlsson är född 1972 och har en civilingenjörsexamen i teknisk fysik från Kungliga tekniska högskolan, Stockholm. Han har en gedigen bakgrund inom projektledning och tillväxtstrategi. Han har verkat som Chef PMO (Project Management Office) på Swedavia och var dessförinnan Chief Engineer med ansvar för design och systemhantering vid FMV (Försvarets materielverk). Han har också erfarenhet från uppdrag som divisionschef och vd för ett dotterbolag inom Saab-koncernen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.191