23948sdkhjf

De får ökat ansvar för Wacker Neuson

1 december blir KH-Maskin generalimportör för Wacker Neusons produkter i Sverige.

KH-Koneet-koncernen har i många år varit Wacker Neusons importör på den finska marknaden. I april i år kompletterades samarbetet genom att det svenska dotterbolaget KH-Maskin, med start i Göteborgsområdet, blev importör även i Sverige. 1 december tas ytterligare ett steg i och med att det finskägda företaget blir generalimportör för Wacker Neusons produkter i Sverige.

Under många år har KH-Koneet-koncernen visat sig vara en utmärkt partner med en hög grad av kundorientering. Jag är mycket nöjd med utökningen av vårt samarbete i Sverige och ser fram emot att serva våra lokala kunder genom detta partnerskap, säger Alexander Greschner, försäljningschef på Wacker Neuson Group.

Förutom den nybyggda anläggningen i Kungälv har KH-Maskin etableringar i Jordbro och Järfälla, söder respektive norr om Stockholm. Enligt företaget lagerför dessa anläggningar hela sortimentet från Wacker Neuson, något som kompletteras med resurser för support och kundservice. Därutöver samarbetas med lokala affärspartner runt om i Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.078