23948sdkhjf

Utspridd Halloween på Kolmården

Högt tryck på Kolmårdens Halloween – men svårt för bussgrupper som ännu inte lyckats boka plats.

17 oktober öppnar Halloween på Kolmården och trycket på biljetter har varit enormt. Genom att utöka öppettiderna och öppna upp en extra entré räknar ledningen med att kunna göra plats för fler gäster. Men i år blir det svårt för bussgrupper att komma in, såvida inte biljetterna redan är bokade.

Dock gör Kolmården tvärt emot det vanliga under rådande coronakris. Under en höst där många aktörer tvingas ställa in sina evenemang storsatsar parken med ett större och häftigare Halloween än någonsin. Med hänsyn till den pågående pandemin har årets Halloween redan utökats med fler antal dagar för att sprida ut gästerna och säkerställa distanshållning i parken.

Efterfrågan på biljetter har varit enorm. Med bara tio dagar kvar till premiären har redan 47 000 biljetter bokats. Det är 7 000 fler än under hela Halloween 2018 och tangerar rekordet från 2019 då vi totalt hade drygt 49 000 besökare. För att tillgodose behovet för alla Halloweensugna barnfamiljer utökar ledningen för parken därför öppettiderna med en extra timme varje morgon och öppnar även upp ytterligare en entré, vilket gjort det möjligt att släppa ytterligare biljetter till varje Halloweendag. Efterfrågan på boende i samband med Halloween har även den varit enorm och Vildmarkshotellet är redan fullbokat.

– Det känns fantastiskt att vi redan nu kan konstatera att årets Halloween blir en succé. Vi har jobbat hårt med smittskyddsåtgärder hela sommaren och att så många redan bokat biljetter är ett tecken på att våra gäster känner sig trygga hos oss. Vi vill kunna erbjuda säkra upplevelser till så många barnfamiljer som möjligt och därför känns det extra kul att kunna meddela att vi utökat våra öppettider och nu alltså kan släppa fler biljetter. Nu laddar vi inför Halloweenpremiären den 17 oktober, säger Christine Karmfalk, vd på Kolmården.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.094