23948sdkhjf

Silver för Svevia

Svevia prisas för att de fått med sig medarbetarna mer än de flesta – medarbetarengagemanget har utvecklats positivt under de senaste åren.

Brilliant Future, ett företag som beskriver sig som en ”undersöknings- och actionplattform” har som affärsidé att mäta och analysera medarbetar- och kundupplevelser.

Företaget har till exempel försökt ta reda på vilka företag som lyckats bäst med att förbättra sitt kundbemötande och sitt medarbetarengagemang.

Svevia har uppenbarligen lyckats väl med det sistnämnda – företaget genomför sina årliga medarbetarundersökningar med hjälp av Brilliant Future och fick en silverplacering när undersökningsplattformen nyligen delade ut sina årliga Brilliant Awards – där de rankar företagen med den ”största positiva utvecklingen i sitt kundbemötande och medarbetarengagemang”.

Medarbetarpriset baseras på data från totalt 90 företag och 240 000 medarbetarundersökningar.

Insamlingen av data gjordes mellan den 1 januari 2018 och den sista december 2019 och det som mätts och analyserats är medarbetarnas åsikter om organisationen – enligt Brilliant Future är utmärkelsen helt baserad på data.

Hur gjorde Svevia för att förbättra sitt resultat? Svaret finns här.

Topp tre i ”Årets förändringsresa - Employee Experience” blev:

1. Almi

2. Svevia

3. Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.204