23948sdkhjf

Malmö har fått ett liftcenter

Ramirent har öppnat sitt andra renodlade liftcenter i Sverige –  Stavdal Lift Öresund, med 750 liftar.

I fjol våras gick Ramirent och Stavdal samman och enligt ett pressmeddelande var tanken redan från början att renodla liftkompetensen i ett eget affärsområde.

Företaget har totalt 5 800 liftar inom affärsområdet, ett första renodlat liftcenter startades i Stockholm och i juni öppnades det andra – Stavdal Lift Öresund i Malmö.

–  Här är vi experter på lift och vi har en enorm maskinpark att erbjuda våra kunder. Samtidigt har vi hela Ramirents breda utbud av byggmaskiner, bodar, ställningar, fallskydd och anläggningsmaskiner, i Ramirents kundcenter bara några minuter härifrån,  säger distriktschef Josephine Gunnarson, i pressmeddelandet.

Hon utlovar ett brett sortiment av allt från små pelarliftar till stora bomliftar på 40 meter.

–  Med vår liftpool når vi även ut till lite större byggprojekt, som till exempel Citadellsstaden i Malmö, som vi just påbörjat.

Stavdal Lift Öresund öppnade i juni och har ett stort område att täcka in. Några av de mest efterfrågade liftarna har därför placerats ut i Ramirents kundcenter i Trelleborg, Lund, Klippan, Helsingborg, Ystad och Malmö, förklarar företaget som också uppger att 70 procent av de 750 liftarna är redan uthyrda.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.141