23948sdkhjf

Metsjö dubblar

Ivarssons Metsjö fördubblar sin monteringskapacitet i fabriken i Metsjö utanför Linköping.

Enligt ett pressmeddelande är bygget redan i gång och hallbygget sker i helt egen regi – Metsjö, som producerar både flakväxlare, vagnar och kemikalieskåp, bygger även industrihallar, lantbrukshallar, ridhus, handelshus och specialhallar

När allt står klar i januari ska företaget ha totalt 21 000 kvadratmeter stora produktionslokaler.

Enligt Ivarssons i Metsjö är det inte konstigt att beslutet om utbyggnaden togs under coronakrisen.

Företaget skriver i sitt pressmeddelande att man uppfattar att det går bra för många av kunderna inom både lantbruk och entreprenad, trots krisen – faktum är att efterfrågan ökat, och närheten till en lokal leverantör upplevs som värdefull, förklarar Ivarssons i Metsjö.

– När vi nu fördubblar vår monteringskapacitet så ökar vi vår produktionskapacitet avsevärt säger vd Anders Ivarsson, i pressmeddelandet.

– Genom åren har det blivit allt mer arbete i monteringen eftersom hydrauliktillval har blivit mer populärt. Några exempel är det nya hydrauliska taket, hydraulisk drivning och vår nya automatstyrning som blivit väldigt populära tillval på kort tid. Dessa ska på i monteringen och det gör att vi behöver större kapacitet här. Vidare blir vi också en bättre arbetsgivare eftersom vi kan förbättra arbetsmiljön i monteringen, tidigare har det varit lite för trångt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.063