23948sdkhjf

Hilti slår på stort i Arlöv

Hilti har öppnat sin hittills största skandinaviska butik i Arlöv.

Det har funnits stor efterfrågan från våra kunder att etablera en butik i Arlöv med närhet till vårt centrallager. Vi har under en längre tid tittat på lokaler och möjligheter och nu blir det äntligen verklighet, säger Gustav Lindberg, Retail Manager i Sverige.

Företaget har valt att flytta sin butik i Lund till Arlöv med målsättningen att öka såväl kapacitet och produktsortiment som tillgänglighet. Dessutom kommer anläggningen att inrymma testytor och förbättra möjligheterna till rådgivning från butikssäljare. Ytterligare ett plus är att den nya butiken ligger i nära anslutning till Europavägssystemet.

Butikens placering ra företagets stora verkstad i Arlöv innebär dessutom en service där företaget lovar att mer än 98 procent av de verktyg som lämnas in repareras samma dag som de anländer.

Samtidigt betonas att digitala tjänster som inventariehantering och eget tekniskt centrum med ingenjörssupport lägger grunden till en helhetslösning som ger kunden möjlighet att uppnå ökad produktivitet och i slutändan bättre lönsamhet.

Utöver traditionell produktförsäljning erbjuder företaget även utbildningar för yrkesarbetare, platschefer och arbetsledare. För närvarande innefattar utbildningsportföljen sex arbetsmiljöutbildningar med fokus på kvartsdamm, vibrationer, kemiska arbetsmiljörisker samt motorkaps- och vinkelslipshantering.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.07