23948sdkhjf

Peab stärker i syd

Peab Projektutveckling Syd har förstärkt sitt team med en marknads- och uthyrningschef.

Den 15 maj tillträdde Camilla Ahlgren den nyinrättade tjänsten som marknads- och uthyrningschef.

– Vi är glada över att vi har lyckats rekrytera någon med så god insyn i en snabbt föränderlig del av fastighetsbranschen. Med rekryteringen av Camilla Ahlgren som marknads- och uthyrningschef på Peab Projektutveckling Syd stärker vi vår förståelse för omvärlden ytterligare, säger Christian Dahlman, chef för Projektutveckling Syd, i ett pressmeddelande.

Camilla Ahlgren uppges ha lång erfarenhet från fastighetsbranschen. Hon kommer närmast från från Ingka Centres (tidigare IKEA Centres), där hon arbetade som Head Of Leasing.

På sina tidigare poster har hon följt och analyserat retailmarknadens snabba och komplexa förändring, och tagit fram strategier för hur en fastighetsägare kan ställa om och utveckla nya och befintliga erbjudanden, uppger Peab.

– Jag har under flera år haft förmånen att följa den snabba och spännande förändringen på retailmarknaden på nära håll. Det finns många intressanta trender som man med rätt paketering kan skapa spännande erbjudanden kring och som går att överföra till andra segment i branschen, säger Camilla Ahlgren i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.078