23948sdkhjf

JM avtalar med byggvaruhandel

Tidigare i år tecknade Beijer Byggmaterial ett treårigt avtal om leveranser av byggförnödenheter med Veidekke. Nu fortsätter företaget offensiven mot professionella byggare genom att teckna ett fyraårigt avtal med JM.

Det här är en milstolpe för Beijer, att som första byggmaterialhandlare teckna ett rikstäckande avtal kring byggförnödenheter med en riksbyggare, säger Staffan Redig, Beijer Byggmaterials regionsäljchef inom byggförnödenheter och ansvarig för förhandlingarna med JM.

Beijer Byggmaterial är inne i en expansiv fas som tog extra fart under förra året genom förvärven av Bygg-Ole och PoG Bygghandel. I dag omsätter företaget runt åtta miljarder kronor fördelade på 82 byggvaruhus spridda över landet.

Enligt Staffan Redig kommer avtalet med JM att stärka det fokusområdet ännu mer. Målsättningen är att bli störst på förnödenheter inom bygghandeln och samarbetspartner till alla stora och små byggare.

Genom att säkra en god försörjning och jobba smart med byggförnödenheter så kan man öka effektiviteten och lönsamheten på ett bygge, säger Staffan Redig som lovar ett starkt produktutbud som också kompletteras med bland annat effektiv logistik, digitala tjänster och fokus på hållbarhet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.109