23948sdkhjf

Kranpunkten stärker i Stockholm

Kranpunkten förstärker närvaron i Stockholm genom att öppna en depå i Västberga industriområde, i nära anslutning till E4/E20, med Robin Eriksson som depåchef.

Redan när företaget etablerade sin första depå i centrala Stockholm 2015 var Kranpunktens strategi att växa ytterligare i den synnerligen expansiva regionen. När företaget nu öppnar en ny depå i Västberga industriområde, i Stockholms södra delar, utlovas en bättre geografisk täckning, ökad kundservice och minskat klimatavtryck per uthyrning.

Depån i Västberga ligger i nära anslutning till E4/E20 och har, liksom den centrala depån på Cederdalsgatan, så stora lokaler att alla fordon och maskiner kan parkeras inomhus mellan uthyrningarna.

Den uthyrningsprodukt som efterfrågas mest i Stockholm är bilburna liftar, där företaget beskriver sig som marknadsledande med en flotta som består av mer än 100 billiftar som kan köras med B-körkort. De kan bland annat vara ett alternativ till bomliftar, exempelvis vid snabba uppdrag som lamp- och skyltbyten eller mindre fasadreparationer där stor räckvidden och låg totalvikt kommer till sin rätt.

Företaget utlovar dygnet runt-service i Stockholm eftersom många jobb sker nattetid. Billiftar hämtas ofta kvällstid och lämnas tillbaka tidig morgon. Därutöver utlovas jourservice som erbjuder hjälp med snabb utlämning vid akuta behov eller vid serviceönskemål under hyrtiden.

Utöver billiftar består maskinparken bland annat av bom- och saxliftar, bygghissar och truckar.

En viktig del i företagets strategi är en minskad miljöbelastning. Läs mer här. Dels sker en omställning från dieseldrift till den fossilfria dieseln HVO100, dels pågår en generell övergång till maskiner med el- eller batteridrift, något som nu gäller mer än 80 procent av maskinparken, enligt företaget.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.141