23948sdkhjf

Huddig avtalar med distributör i Finland

Huddig har utvecklat samarbetet med Uudenmaan Konehuolto, företagets auktoriserade servicelämnare i Helsingforsområdet, som, enligt ett färskt distributionsavtal, breddar sin produktportfölj med Huddigs maskiner.

– Uudenmaan Konehuolto kommer att representera hela Huddigs produktsortiment. De har den perfekta bakgrunden som långvarig servicelämnare och har därmed en bred kunskap om maskinerna, säger VP Huunonen, som sedan hösten 2019 ansvarar för Huddigs försäljningsdistribution för Östeuropa.

Uudenmaan Konehuolto är ett familjeägt företag som grundades 2010 och för närvarande har cirka tio anställda. Sedan starten har de specialiserat sig på servicearbete och försäljning av reservdelar för entreprenadmaskiner.

– Eftersom vi har haft ett bra samarbete ur ett serviceperspektiv är vi övertygade om att de kommer att vara en bra partner för oss när vi fortsätter att växa på den finska marknaden, säger Daniel Myrgren, försäljnings- och marknadschef för Huddig.

Enligt planerna kommer den första 1260C Rail-maskinen att finnas tillgänglig på plats i slutet av maj och kompletteras med en 1260E för demonstrationskörningar i slutet av året.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.081