23948sdkhjf

Dubbla maskinmässor i söder 2021

Entreprenad Lives beslut att flytta höstens Göteborgsmässa till våren 2021 påverkar inte planerna på en mässa på Ring Knutstorp i Skåne som ska gå enligt plan 16-18 september 2021.

Det är inte så stort överlapp bland besökarna. Det är främst en del intresserade från Småland och Halland som tar sig till båda mässorna. Vår bedömning är dessutom att människor kommer att vara lite mindre benägna att resa nästa år så det är helt klart att vi planerar för en vårmässa i Göteborg och en höstmässa i Skåne, säger mässornas projektledare Hans-Erik Kristensson.

Den skånska marknaden vill definitivt ha en egen, lokal mässa och utställarna har också ett uttalat intresse av att vara med. Vi räknar dock inte med att mässan blir lika stor som 2019. Vi räknar också med att en del utställare väljer att vänta med bokningarna som kan bli senare än vanligt.

Enligt Hans-Erik Kristensson har beslutet att flytta höstens Göteborgsmässa till 20-22 maj nästa år tagits emot väldigt väl av utställarna.

Ingen av de bokade utställarna har klivit av. Tvärtom har vi fått en del signaler om att utställare varit beredda att avboka om vi stått fast vid en höstmässa. När vi nu flyttat vill de definitivt vara med, säger Hans-Erik Kristensson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.078