23948sdkhjf

Fredheim säljer Sandviks mobila krossar i Sverige

Fredheim Maskin AS blir svensk återförsäljare för Sandviks  mobila krossar och siktar.

Företaget har sedan 2015 haft ett avtal om försäljning i Norge. Nu har Sandvik Mining and Rock Technology utökat detta avtal så att det gäller även försäljning av mobila krossar och siktar i Q-Range, U-440 och U-300-serien på den svenska marknaden.

– Vårt förhållande till Fredheim Maskin har vuxit framgångsrikt under de senaste åren och vi är mycket glada över att utöka deras avtal till att omfatta Sverige. Med deras investeringar i den svenska marknaden kommer vi att kunna erbjuda snabbare leveranstider för att möta kundernas efterfrågan, säger Marcello Pupino, Area Sales Manager för Sandvik Mobile Crushers and Screens, i ett pressmeddelande.

–  Sandvik representerar ett mycket starkt varumärke inom kross- och sortering i Norge, Sverige och globalt. Vårt team kommer att göra vårt yttersta för att göra vår utnämning som Sandvik Mobiles försäljningsrepresentant för den svenska marknaden till en stor framgång , säger Per Olav Fredheim, vd för Fredheim Maskin, i samma pressmeddelande

Fredheim Maskin AS uppger att man från och med i dag kan leverera ut 2020 års modeller på den svenska marknaden och att maskiner redan nu finns på plats i Karlstad för omedelbar leverans.

Tanken är att Fredheim Maskin ska representera hela Q- , U-440 och U-300 range från Sandvik Mobiles, med speciellt fokus på U-440 range med UJ440i "1208" käftkross, US440i spindel och UH440i konkross. 

–  Vi har en stor tro på lösningar med trestegskrossning för bästa kapacitet och stenkvalitet. U-440 rangen från Sandvik har visat en otrolig slitstyrka och drivsäkerhet i tuffa skandinaviska förhållanden över lång tid, förklarar Fredheim Maskin.

Företaget lyfter fram att U-440 range, i viktklasserna 50–70 ton med Volvomotor är designad i Sverige och passar för skandinaviska förhållanden.

–  Från 50 ton och nedåt finner vi Sandviks QJ341 käftkross och nylanseringen av QH332DDHS konkross med tvådäckad sikt och retur. Q-range är maskiner utrustade i huvudsak med Catmotorer från 75 kW upp till 328 kW.

Reservdelar och slitdelar ska beställas med dagliga leveranser från företagets huvudlager i norska Spydeberg och Fredheim Maskin utlovar också snabb leverans, lång och kort uthyrning samt eftermarknad, support och finansieringslösningar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.141