23948sdkhjf

Bättre koll med app

Cramo lanserar en ny app som de hävdar ska öka produktiviteten på byggarbetsplatserna.

Den nya appen ska göra det möjligt för kunderna att spara tid och få en ökad transparens kring den hyrda utrustningen och kostnaderna.

Tanken är helt enkelt att Cramo appen ska utvecklas och byggas på med nya funktioner som baseras på hur våra kunders behov ser ut. I den första releasen har du möjlighet att få en överblick över din pågående hyra, boka returer direkt via appen och ha åtkomst till detaljerad produktinformation och dina avtalspriser tillsammans med relevant dokumentation, säger Cramos Innovation Manager, Patrick Phua, i ett pressmeddelande.

Enligt Cramo är appen ett komplement till företagets onlineportal och den kommer successivt att ersätta de två befintliga apparna Product Viewer och MyEquip.

Cramo ser appen som en del i företagets strategiska arbete för att öka kundernas produktivitet och driva på digitaliseringen i branschen

– Den nya appen är en del i en större helhet där fler spännande nyheter är att vänta – håll till exempel utkik efter vårt koncept ”digitala depåer” som inom kort kommer rullas ut i vårt nät, säger Börje Björkholm, affärsutvecklingschef på Cramo, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.095