23948sdkhjf

Postnord inleder samarbete kring Paolos pasta

Postnord TPL; tredjepartslogistik, och Evanoff group, som bland annat har varumärket Paolos, inleder samarbete inom dagligvarulogistik.

Postnord TPL kommer vid lagret i Jordbro söder om Stockholm att hantera logistiken för Paolos kolonialprodukter, ett av varumärkena i Evanoff groups portfölj. I Paolos sortimentet ingår produkter som till exempel olivolja, pasta, pesto, tomatsås och inlagda grönsaker.

– Vi ser fram emot att tillsammans med Evanoff group skapa en kostnadseffektiv och hållbar logistiklösning. Redan från dag ett ser vi synergieffekter genom att Evanoff Group kan dra nytta av de transportlösningar som redan finns uppsatta till och från lagret i Jordbro, säger Pierre Nilsson, regionchef Stockholm, Postnord TPL.

– Efter en samlad bedömning, där bland annat affärsvillkor, bemötande och geografiskt läge var viktiga aspekter, föll vårt val på PostNord TPL som vår nya logistikpartner, säger Dani Evanoff, vd, Evanoff group.

Till att börja med omfattar uppdraget lagerhållning, plock, pack samt distribution till grossister och livsmedelsbutiker. Ambitionen är att successivt utöka samarbetet inom flera områden, som till exempel inleveranstransporter.

– Genom samarbetet med Postnord TPL hoppas vi öka vår flexibilitet samt öka möjligheterna att kundanpassa vår logistik för att fortsätta bredda vårt erbjudande på marknaden, säger Dani Evanoff.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.157