23948sdkhjf

Lyfthjälp till Köping

Havator stärker sin ställning i bland annat Bergslagen genom att öppna en depå i Köping.

Vi har länge haft projektbaserad verksamhet i området. Öppnandet av depån i Köping gör att vi effektiviserar våra transporter. Mobilkranar och utrustning har tidigare körts till de närmaste depåerna i Stockholm och Uppsala. Nu minskar vi på vår miljöpåverkan och gör det mer kostnadseffektivt för kunderna, säger Victor Callbo, Havators chef för östra regionen.

Den nya etableringen blir basen för ett område som omfattar Västmanland, Örebro och Dalarna. Tyngdpunkten kommer att ligga på lyft med mobil- och larvkranar, vilket kompletteras med större projekt inom tunghantering och transporttjänster.

– De senaste två åren har vi jobbat hårt med lönsamhet, ordning och reda och att skapa en plattform för tillväxt. I somras riktade vi om vårt fokus till tillväxt utan att glömma lönsamheten och fortsatta förbättringar av den befintliga verksamheten. Depån i Köping är en del av den strategin, säger Havators vd Thomas Pilo.

Arbetsledare och lokalt ansvarig för den nya depån är Torbjörn Wikberg, som bland annat har erfarenhet som kranförare med sig i bagaget.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.062