23948sdkhjf

Blomsterbox lanseras av Euroflorist

| Av Marcus Petersson | Packnet | Tipsa redaktionen

Handbundna buketter som levereras i en specialdesignad presentbox lanseras nu av Euroflorist. Boxen vann Smurfit Kappas pris för Årets mest kreativa kundlösning.

Som ett led i en ny produktsatsning har blomsterförmedlingsföretaget Euroflorist inlett ett samarbete med Smurfit Kappa, en av världens ledande leverantörer av pappersbaserade förpackningar.

– Tillsammans med Smurfit Kappa har vi tagit fram ett för oss helt nytt sätt att leverera blommor på. En specialdesignad lösning för att gåvoförpacka blombuketter på ett snyggt och hållbart sätt, säger Helene Adler, Regional Communications Manager på Euroflorist.

Förpackningen är framtagen med syfte att ge mottagaren av blombudet en fin upplevelse samtidigt som stor vikt lagts vid att få en förpackningslösning som är optimerad för e-handel; med alla utmaningar det innebär.

– Valet av material var mycket viktigt för oss av flera anledningar men som absolut främsta prioritet hade vi miljöhänsyn och blommornas hållbarhet, säger Helene Adler, och Smurfit Kappa uppfyllde våra krav med sin 100 % återvinningsbara, förnybara och biologiskt nedbrytbara wellpapp.

–Vi är otroligt nöjda med Flower Box som koncepetet heter och har fått väldigt mycket positiv respons från kunderna. Många hör av sig och berättar hur speciellt det kändes när de tog emot boxen och vilken härlig upplevelse det var att öppna locket och mötas av en vacker bukett med fräscha blommor.

Flower Box är en innovativ lösning och vann Smurfit Kappas pris för Årets mest kreativa kundlösning.

Håll dig uppdaterad med Nordiske Medier Newsroom
Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ledare: Annorlunda sommar

Ny mobilitetsaktör i Stockholm

JM avtalar med byggvaruhandel

Ny upphandlingsmodell testas vid vägprojekt

Rätt utbildning Jessicas biljett till yrkeslivet

Svårt att få jobb efter gymnasiet? Inte med rätt utbildning. Det är 20-åriga Jessica Neiglick ett levande bevis på. Efter avslutad gymnasieutbildning till maskinmekaniker i Enköping våren 2018 blev det först sommarjobb och sedan en fast tjänst hos Swecon i Västerås.

Svevia säkrar stort och smått

För Svevia spelar det ingen roll om det är en bro som ska byggas eller en död grävling som ska plockas upp – säkerheten måste finnas där, även om det kostar.

Nyhetsbrev

Tvärstopp för Göta Kanal

Nu har den startat – testanläggningen som fångar koldioxid

De ska bygga Ragn-Sells anläggning för flygaska

Magnifik fabrik blev en utmaning för rivarna

Metallingjutna balkar, granitsten och riktigt seg betong. Färgfabriken är inte bara stor och full av lackrester, den är extremt stabil också – en utmaning för rivarna.

Industrijätten Hydro storvarslar

Stark orderingång i NRC-gruppen

2020 har, trots Covid-19-pandemin, börjat bra för NRC Group. Tillväxt i försäljningen och stark orderingång har resulterat i en orderstock som aldrig varit större än de dryga åtta miljarder norska kronor som redovisades i slutet av mars.

Sandviks nya paket

Den platta vinflaskan gör entré

Sandahls bryter med Schenker i förtid

Inget Load up North i år

Luft under vingarna för flygfotografering

Kranpunkten stärker i Stockholm

Kranpunkten förstärker närvaron i Stockholm genom att öppna en depå i Västberga industriområde, i nära anslutning till E4/E20, med Robin Eriksson som depåchef.

Tar över SL

De får asfaltera i Järfälla

Vindkraft löser småländskt elunderskott

Bristen på el i regionen kring småländska Åseda ska snart vara ett minne blott. Lösningen är 47 vindkraftverk i Uppvidinge kommun med en årlig elproduktion som beräknas uppgå till drygt 600 GWh, vilket skulle kunna förse 120 000 villor med hushållsel.

Överklagar jätteupphandling

Prisas för ökad gruvproduktion och högre säkerhet

Kapten! 28 Volvolastare anmäler sig

Nyligen var det uppställning för ett gäng nyinryckta i Eskilstuna. Uppställningsplatsen var dock inte en kaserngård utan hos Swecon där 28 specialutrustade Volvolastare anmäldes sig till tjänstgöring i det svenska försvaret.

Peab bygger i Ängelholm

Trafikverkets plan för Gävle – Kramfors

Sommarjobb på sliten väg

Vägledning om åtgärder kring mikroplast

Tungt för företagen

Mötesfri väg i Dalarna

Järnvägsplanering i Gävle

Öppet brev till EU om kollektivtrafiken

Robotar gör armeringskorgar

Nio nya i Nacka

Nya bostäder i Gävle

Toppchef lämnar Scania för Daimler

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.079