23948sdkhjf

Load up North tuffar på enligt plan

– Vi gasar och bromsar samtidigt, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia som exempelvis väljer att skjuta Euro Mine Expo i Skellefteå till nästa år medan arbetet med höstens Load up i Umeå fortgår som tidigare.

– Vi har fullt fokus på att jobba med genomförandet av två mässor i augusti, Stora Nolia och Load Up North. Försäljningen går för högtryck även på andra mässor som Nolia Karriär som hålls i februari, säger Jonas Dahlberg.

Han konstaterar dock att det som nu utspelar sig är en situation som företaget aldrig befunnit sig i under sin dryga 50-åriga historia.

– Mycket har vi varit med om på Nolia, men det här är en helt unik situation. Vi har varit med om att lösa kriser som problem kopplade till allt från askmoln och flygstrejker till skyfall och en rad andra yttre omständigheter, men det här är något helt nytt, säger Jonas Dahlberg.

– Vi kommer att följa den framtida utvecklingen av denna pandemi, samt följa myndigheternas rekommendationer och hoppas att allt ska kunna återgå till något som liknar normalt så snabbt som möjligt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.095