23948sdkhjf

Coronakrisen: DackeBuss läggs ner

DackeBuss resebyrå läggs ner till följd av coronakrisen – anställda på bolaget är uppsagda.

DackeBuss resebyrå i Flexbuss Sverige i Nybro med 500 anställda runt om i södra Sverige, där sker i nuläget inga förändringar, bolaget fortsätter sin verksameht. Men resebyrådelen, dotterbolaget DackeBuss resebyrå, klararde inte coronakrisen-

– Det är ingen nyhet att vi just nu befinner oss i oroliga tider med anledning av Covid-19 (Corona-viruset) Stängda gränser och olika nödvändiga åtgärder för att begränsa virusets framfart har resulterat i att resebranschen mer eller mindre kollapsat. säger David Lindqvist, vd för Flexbuss Sverige AB. Han fortsätter:

– Med anledning av detta har vi tvingats ta det svåra beslutet att lägga ner DackeBuss resebyrå. Nedläggningen innebär att vi tvingats säga upp flera medarbetare på grund av arbetsbrist.

 Varumärket DackeBuss med affärsområde A till B resor (Transfers) lever dock vidare där vi ser en ökad efterfrågan på sikt.

Fotnot. DackeBuss är en del av Flexbuss Sverige AB med säte i Nybro. Bolaget sysselsätter idag över 500 medarbetare på flera orter i södra Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125