23948sdkhjf

Peab kraftsamlar i Malmö

Peab samlar flera av sina anställda i södra Sverige i ett nyinvigt regionkontor som företaget utvecklat och byggt i Vintrie i södra Malmö.

Peab Center är det först färdigställda huset i The Gate, ett projekt som fullt utbyggt kommer att bestå av ungefär 30 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta fördelade på fem byggnader.

The Gate är ett riktigt bra exempel på hur vi med våra fyra samverkande affärsområden gemensamt kan producera en helhetslösning från markförvärv till färdig byggnad. Med vår breda palett har vi allt att erbjuda – från betongen från Swerock här i grunden – till solcellerna från Glacell på taket, säger företagets vd och koncernchef Jesper Göransson.

Det nya kontorshuset består av tio våningar och ungefär 5 000 kvadratmeter våningsyta. Enligt företaget har ett primärt fokus varit hållbarhet, något som bland annat exemplifieras med växtväggar som bidrar till en bättre luftkvalitet. Kontoret är även Kranmärkt, vilket är en nationell hållbarhetsmärkning som innebär att hela kontoret är fritt från flaskvatten.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.094