23948sdkhjf

Metav ställs in på grund av Coronavirus

Den internationella mässan för metallbearbetning Metav, som skulle hållas i Düsseldorf 10-13 mars, har skjutits upp på grund av coronavirus 

- Detta är inte ett beslut som vi tog lätt, men Coronavirus eller Covid-19 har de senaste dagarna visat extremt dynamisk spridning. Med det stora antalet människor smittade i Italien och dess spridning i Nordrhein-Westfalen, direkt på Metavs tröskel, har oron bland våra utställare ökat dramatiskt, säger Dr. Wilfried Schäfer, verkställande direktör för Metav.

Efter att Tysklands federala hälsominister Jens Spahn hade talat om en begynnande epidemi i Tyskland och att resenärer från krishanterade regioner med omedelbart kontrolleras vid ankomsten, har några stora utställare avbrutit sitt deltagande i Metav.

-Eftersom vidareutvecklingen är oförutsägbar beslutade vi omedelbart att skjuta upp Metav. I samråd med vår medarbetare, mässarrangören Messe Düsseldorf, ska vi tillkännage de nya datumen så snabbt som möjligt så att utställare och besökare kan boka in sina planer utan onödigt dröjsmål, säger Dr. Schäfer.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

2.05