23948sdkhjf

Mässan läggs på is till följd av coronaviruset

Utbrottet av coronaviruset i Kina har lett till att Guangdong-provinsens handelsdepartement tagit beslut om att stänga ner alla stora evenemang

Asiamold, en internationell plattform för verktyg, additiv tillverkning och bearbetningsmaskiner som skulle gått av stapeln den 26 till 28 februari, skjuts nu på framtiden.   

Nytt datum för mässan meddelas i sinom tid, skriver mässarrangören.   

-Alla våra intressenters välbefinnande är av största vikt, så efter att Guangdong-regeringens tillkännagivande om att stärka insatserna för förebyggande av epidemier genom att avbryta alla stora handels- och ekonomiska event började vi vidta åtgärder för att skjuta upp de två mässor som ligger närmast i tiden, säger Hubert Duh, ordförande för mässarrangören Guangzhou Guangya Messe Frankfurt Co. Ltd.  

-Vi för samtal med berörda myndigheter och arrangörer gällande omplanering av mässorna senare i år, men på grund av den situationen i landet är det för tidigt att ge några detaljer om detta, tillägger Duh. 

Hittills (måndag 3 februari) har viruset dödat fler än 360 personer och över 17 200 smittade fall har bekräftats bara i Kina eftersom det spridits från staden Wuhan.  

Nästa stora mässevenemang i Kina är Chinaplas-mässan, vilken är planerad till den 21 till 24 april i Shanghai.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.094