23948sdkhjf

Sökes: Reporter med digital inriktning

Reportern ska ingå i teamet som producerar Life Science Sweden, MedTech Magazine och Hjälpmedel.

B2B-förlaget Nordiske Medier Stockholm befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Vi behöver nu förstärka vår redaktion i Solna med en person som har tonvikt på digital publicering.

Vi söker dig som är positiv och rapp, som kan hugga i och komplettera vår redaktion. Du befinner dig tidigt i karriären och har öga för digital publicering och sociala medier. Vi vill att du behärskar fotografering och kan hantera rörlig bild.

Eftersom du framför allt ska bevaka området hälsa så är erfarenhet eller specialkunskaper från sjukvårdsområdet en fördel, intresse för ämnesområdet en förutsättning. Ett plus, men inget krav, är om du har arbetat mot B2B tidigare. Att behärska engelska är nödvändigt.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att självständigt producera reportage, intervjuer och artiklar som dagligen publiceras digitalt samt vara med och bidra med idéer och artiklar till de tidningar du arbetar med.

Vi kan erbjuda en trevlig redaktionell miljö i moderna lokaler med arbetskollegor i flera nordiska länder. Hos Nordiske Medier får du ett varierande arbete där du mest befinner dig på redaktionen, men ibland också är ute och besöker intressanta företag, spännande event eller viktiga presskonferenser. Vi hoppas ha dig på plats i mars. 

Vi följer kollektivavtalet mellan Medieföretagen och Svenska Journalistförbundet.

Din ansökan med cv och personligt brev vill vi ha snarast, då urvalet sker löpande.

Maila din ansökan med rubriken ”Reporter hälsa” i ärenderaden till:  mona.johansson@nordiskemedier.se

 

Nordiske Medier är en av Skandinaviens största aktörer inom B2B-medier med över 50 olika titlar, varav ett 20-tal ges ut i Sverige. Nordiske Medier har över 200 medarbetare i Ålborg, Köpenhamn, Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Oslo och en omsättning på cirka 270 Mkr.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.062