23948sdkhjf

Globalt prepress nätverk växer

| Av Marcus Petersson | Packnet | Tipsa redaktionen

Det globala nätverket för prepress-tjänster, Global Premedia Network (GPN), har utökats med två nya medlemsföretag. Det är South African Polyflex (Pty) Ltd och Brazilian Clicheria Blumenau Ltd. GPN har initierats av skandinaviska Marvaco och amerikanska CSW för att kunna supporta FMCG-kunder världen över med förstklassig prepress för förpackningstryck.

– Det är ett sant nöje att kunna fömedla att sådana tekniskt avancerade och erfarna partners går med i vår allians,kommenterade CSW: s VD, Laura Wright. Våra kombinerade erfarenheter och resurser gör det möjligt för GPN att leverera en enastående servicenivå till våra nuvarande och framtida kunder, tillade hon.

Lai Lankinen, Marvacos VD säger;

– Vi väljer partners som inte bara är ledare inom sina geografiska områden utan också delar vårt djupa engagemang för att säkerställa att våra gemensamma kunder har tillgång till de bästa lösningarna, såväl beträffande kvalitet, effektivitet som pris, oavsett var i världen de producerar sina förpackningar.

Brett Pollock, VD för Polyflex, säger:

– Vi är hedrade och glada över att vara partner i detta globala initiativ. Våra många etableringsplatser över den afrikanska kontinenten och en långvarig position som en innovativ ledare hjälper GPN: s kunder att utöka sin räckvidd till världens snabbast växande ekonomier. Detta är också ett bra tillfälle för oss alla att dela vår kunskap och utnyttja synergierna i våra företag.

Volnei Antonio Alves de Oliveira, VD för Clicheria Blumenau Ltd, säger;

– Förutom modern teknik har vi också den unika kunskapen om vem som är vem på den sydamerikanska förpackningsmarknaden och hur man positionerar internationella FMCG för att lyckas här. Vi kan hjälpa varumärkesägare att möta de utmaningar som är förknippade med att bevara deras varumärkesutseende konstant, reducera utvecklingscykler och time to market.

– Vilka kan vara bättre lämpade att leverera såväl passion som professionalism för att möta förpackningsutmaningarna för internationella varumärken, om inte ett globalt samordnat, tekniskt anpassat och lokalt rotat nätverk av dedikerade prepress-leverantörer, sammanfattar Kai Lankinen.

Håll dig uppdaterad med Nordiske Medier Newsroom
Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Han ska förstärka Fredheim i Sverige

Se filmen från Återvinningsgalan 2020!

Nu är filmen från Återvinningsgalan här!

En god Bellmanhistoria

Tävlingsmomentet har alltid varit viktigt för Bellman-gruppen. Det kan vara en anledning till företagets tillväxt både ekonomiskt och geografiskt sedan starten 1972. Och 2019 blev inget hack i kurvan – företaget redovisar ökningar av såväl omsättning som resultat.

Vd-skifte i Hüllert Maskin

Efter 46 år i företaget lämnar nu Nils-Gunnar Burge rollen som vd i familjeföretaget Hüllert Maskin. Efterträdaren Andreas Tagesson anställdes redan för tre år sedan som operativ chef och har sedan dess haft gott om tid att växa in i sin nya roll.

Trafikverket vill säkra mark

– Det finns fortsatt ett stort behov av att förbättra framkomligheten genom att binda samman Norra och Södra länken.

Logistikupphandling på gång i Järfälla

488 000 byggtransporter beräknas anlända till stadsutvecklingsprojektet Barkarbystaden i Järfälla under åren 2019 – 2032. Därför upphandlar nu kommunen en logistiklösning som ska styra och kontrollera byggtransporterna till området.

Nyhetsbrev

Volvo lanserar helt ny dubbeldäckare

Nu rullar Volvo 9700 DD, en helt ny dubbeldäckare för turist- och beställningstrafik – rt-forum har provkört bussen.

Dags för framtidsspaning

Rototilt + Steelwrist = sant

Krav på lättnader i kreditreglerna

Bostadsbyggandet har minskat drastiskt de två senaste åren – i Stockholms län byggs i dag mindre än hälften jämfört med 2017. Haveriet beror till stor del på regeringens skärpta kreditrestriktioner, anser Stockholms Handelskammare som nu kräver lättnader i regelverket.

Beslut: TiO2 ska klassificeras enligt kategori 2

TURBO-gruppen på Busstorget

Sveriges Bussföretags experter på turist- och beställningstrafik, TURBO-gruppen, är med på Busstorget 16-17 april på Aronsborg i Bålsta.

Rototilts strategi gick hem

Oilquick hårdsatsar i USA

Den tiltrotatorserie som lanserades i höstas efter ett nära samarbete med Engcon blir huvudnumret för Oilquick på Conexpo-Conagg i Las Vegas 10-14 mars. Företaget har vuxit kontinuerligt i Nordamerika under flera år och räknar med fortsatta framgångar.

1

Hittade framgångsrikaste kollektivtrafiken

Jamil Khan, Lunds universitet, har hittat de svenska regioner som är bäst på kollektivtrafik - 13 maj kommer han till Kollektivtrafikdagen för att berätta om hur de burit sig åt.

Swecon noterar rekordstor vinst

Det går bra för Swecon. Enligt Lantmännens vd och koncernchef Per Olof Nyman var aktivitetsnivån hög på samtliga företagets marknader, vilket bland annat resulterade i Swecons hittills bästa resultat under ett kalenderår.

Ett demensboende med extra allt

En utställning som visar upp de senaste lösningarna för demenssjukas boendemiljö – Så ser inspirationsmiljon ut på det nyinvigda Kickihemmet.

Äldre tycker till om ny teknik i vård och omsorg

Forskare undersöker nu hur äldre uppfattar användningen av ny teknik som kan ersätta vård- och omsorgspersonal i vissa moment. Till exempel uppkopplade duschrobotar och larm- och tillsynssystem.

Yrkesval med goda chanser till jobb

Opus får besikta skyliftar

Opus Bilprovning kompletterar sin besiktningsverksamhet med mobila arbetsplattformar/skyliftar och IBC-behållare/bränsletankar.

BASF styr om produktion till Europa

Plast på kartong ett minne blott?

Stora Enso lanserar nya kartongkvaliteter med barriärer för att ersätta plast i livsmedelsförpackningar.

KraussMaffei skär ner i Tyskland

Sporrande konkurrens för Dynapac

Dynapac och Bomag har sedan 2017 samma ägare. De ska dock fortsätta strida om kunderna precis som förr, även om vissa samarbeten kan bli aktuella.

Elflygspremiär i höst

Örebro vill beveka Trafikverket

Bostadsrätter i Bredäng

Hydroscand satsar i söder

Nytt kvarter i Barkarbystaden

Träigt avtal för Peab

Det går bra för LKAB - Dubblar utdelning till staten

Nobelt bygge på Stadsgårdskajen

Ingen spårväg i Lund förrän till nästa jul

Akuta åtgärder på E4-bro

Cykelsatsning i Malmö

Låg födelsevikt kan ge sämre kondition

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.097