23948sdkhjf

Kompetensförsörjning på Busstorget

Busstorget 2020 i Bålsta tar greppet på kompetensförsörjningen – missa inte branschmötet 16-17 april.

Årets upplaga av Busstorget genomförs på Aronsberg i Bålsta ett par mil nordväst om Stockholm. En av programpunkterna handlar om kompetensförsörjningen. Bland annat får deltagarna tips om hur de kan arbeta internt medutbildning av bussförare som kör turist- och eställningstrafik.

Vistit Stockholm kommer också till Aronsborg för att berätta om nyheter för bussresearrangörer i Storstockholm.

Mer information om Busstorget och möjlighet att anmäla deltagande finns HÄR!

Busstorget arrangeras av bransch- och arbetsgivarorganisationen Sveriges Bussföretag inom Transportföretagen och Svenskt Näringsliv, fordonstillverkarna Mercedes-BenzSetraNeoplanMANScaniaVolvo och VDL i samarbete med tidningarna Res- och Trafikforum.

Från början var Busstorget en del av TUR-mässan i Göteborg i många år. 2015 utvecklade vi Busstorget till ett mer personligt och kunskapsbaserat möte med möjlighet för deltagarna att få träffas i en trevlig miljö. Därför flyttade Busstorget ut från TUR-mässan och i dag är Busstorget ett ambulerande event med turism och resmål som inriktning. I år genomförs det vid Aronsborg i Bålsta, tidigare år har eventet genomförst i Hotel Tylösand, 2019, Selma Spa, 2018, Hooks Herrgård, 2017, Örenäs Slott, 2016 och det allra första på Häringe Slott, 2015

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.14