23948sdkhjf

Dags att utse Sveriges snyggaste entreprenadmaskin

| Av Morgan Andersson | Entreprenad | Tipsa redaktionen

Var finns Sveriges snyggaste entreprenadmaskin? Svaret ska ges på Svenska Maskinmässan på Solvalla 4 juni efter en riksomfattande tävling som nu utlyses av Leveranstidningen Entreprenad som låter sina läsare rösta fram den vinnande maskinen under våren.

De svenska maskinentreprenörerna är av tradition noga med sina arbetsredskap. Dagarna har inte bara fyllts med grävande, lastande och lyftande utan det har också varit mängder med skruvande och putsande.

Inte minst i Leveranstidningen Entreprenad har vi under senare år kunnat konstatera att det tillkommit minst en ytterligare dimension – varumärkesbyggande.

Allt fler maskiner designas för att sticka ut. Tillverkarens traditionella färger ersätts allt oftare av färger och mönster som utnyttjas av maskinägaren för att bland annat bygga gemenskap i sitt eget företag och för att få ökad uppmärksamhet på en konkurrensutsatt marknad. Och inte minst för att ge uttryck för den egna personligheten och skapa en trivsam och hemtrevlig arbetsmiljö.

Ofta kompletteras maskinen dessutom med tillbehör och attiraljer som både tillför arbetsmässiga kvalitéer och estetiska värden.

Den här utvecklingen vill Leveranstidningen Entreprenad både uppmärksamma och uppmuntra. Därför bjuder vi in branschen till en tävling där vi med hjälp av er läsare ska plocka fram Sveriges snyggaste entreprenadmaskin. Vinnaren presenteras på Svenska Maskinmässan på Solvalla 4 juni.

– Att Sveriges stora mötesplats för entreprenörer, Svenska Maskinmässan, skulle bli samarbetspartner till tävlingen ”Sveriges snyggaste entreprenadmaskin” kändes givet så fort vi fick frågan. Vi är stolta över att få vara platsen där vinnaren till priset tillkännages. Väl mött den 4:e juni vid Leveranstidningen Entreprenads Livestudio, säger Gabriel Börjesson, vd för AT-Event som bistår Maskinleverantörerna med mässarrangemanget.

Svenska Maskinmässan är tillsammans med Maskinistgruppen på Facebook Leveranstidningen Entreprenads samarbetspartners vid tävlingen, något som borgar för en lyckad tävling.

Den som vill anmäla sig för att vara med i kampen om äran och de fina priser som har tillhandahållits av olika branschaktörer hittar allt som behövs på entreprenad.com/aretsmaskin. Det vi behöver är lite basfakta och några bilder som läggs upp av den som nominerar en maskin. Det görs snabbt och enkelt enligt de instruktioner som finns på sajten, säger Jonas Jonsson, mediechef på Leveranstidningen Entreprenad.

Efter den inledande nomineringen kan ni läsare rösta fram era favoriter under våren. De maskiner som fått flest röster går vidare till en avgörande slutomröstning som inleds i mitten av maj för att vi ska kunna presentera vinnaren på Solvalla 4 juni.

Håll dig uppdaterad med Nordiske Medier Newsroom
Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Upprop: Kan ditt plastföretag bistå i kampen mot Covid-19?

IAC och Plastal inför korttidspermittering

Entreprenad Live följer plan

Enligt planerna ska Entreprenad Live arrangeras på Säve depå i Göteborg 3-5 september, och förhoppningarna om att evenemanget ska kunna köras som det är tänkt är stora.

Förpackningsleverantör stöttar sina kunder

Många restauranger har det extremt tufft just nu. Flera leverantörer försöker att hjälpa till. Så bland annat förpackningsleverantören Tingstad.

Snabb snackis från Rototilt

Förpackningsföretag ställer om på grund av virusepedemin

Nyhetsbrev

Sandvik drar i bromsen

Året har börjat enligt förväntningarna för Sandvik som dock har initierat en serie besparingsåtgärder – framför allt personalminskningar – för att möta de störningar som bedöms bli följden av coronavirusets utbredning.

Hercules spänner musklerna

För att klara komplicerad markförstärkning under en ny ö i Köpenhamn har Hercules införskaffat en riktig monstermaskin – en 130 tons borrmaskin som ska klara borrning med diameter upp till tre meter.

Smitta stoppar aktieutdelning

Plastmaskinföretagen i Italien får grönt ljus

PACK POINT NORDIC blir livesänt

PACK POINT NORDIC kommer att kunna genomföras som webinar.

Grävsystem ska lyfta maskinförarutbildning

Hagströmska Gymnasiet i Falun är den första skolan i Sverige som använder grävsystemet Dig Assist i undervisningen på anläggningsprogrammet. Det underlättar elevernas inträde på arbetsmarknaden, enligt läraren Per Jägrell.

NCC bygger för vård

Nytt krispaket ska rädda småföretagen

På en presskonferens 25 mars lovade regeringen att nu göra något också för småföretagen – det nya krispaketet är på totalt 40 miljarder kronor.

Tunga fordon prioriterade när förarproven blir färre

De tar över Skrombergaverken – efter 116 år

2

Ledare: ”Modernt slaveri”

Koncernen ställer om och växlar upp

1

Viruset kan överleva i dagar på förpackningar

Load up North tuffar på enligt plan

– Vi gasar och bromsar samtidigt, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia som exempelvis väljer att skjuta Euro Mine Expo i Skellefteå till nästa år medan arbetet med höstens Load up i Umeå fortgår som tidigare.

Gruvmöte flyttas till 2021

Nu står det klart att även Euro Mine Expo i Skellefteå skjuts på framtiden. I stället för juni i år är det nu 1-3 juni 2021 som gäller.

Klart med ny vd för Alimak

Coronakrisen: DackeBuss läggs ner

Sommarnöje i de gamla maskinernas tecken

Svevia tar sig an Karlstadsbro

Trejon växlar upp

1

Paradiset i konkurs

Nordbygg har fått nytt datum

Gekås korttidspermitterar över 1 400 anställda

7 000 varslade räcker inte

80 lägenheter i Trelleborg

Vann Stockholms city och Lidingö

”Det måste få vara en rätt vild mix”

Joy offras – försätts i konkurs

Maskintillverkare virusstänger

Kubicom får ny vd

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.156