23948sdkhjf

Ny VD i Flint Group Flexographic

Flint Group har utsett Dagmar Schmidt till verkställande direktör för sin verksamhet inom flexografi, Flexographic.

– Utnämningen säkerställer strategisk kontinuitet när organisationen fortsätter sin resa för att till fullo kommersialisera innovativa och marknadsledande erbjudande till tryck- och förpackningskonverterare världen över, säger Antoine Fady, VD för Flint Group.

Dagmar kom till Flint Group via BASF 2003. Före sin senaste CTO-roll ledde Dagmar framgångsrikt Flint Groups flexibla förpackningsverksamhet som General Manager och före detta innehade hon olika kommersiella ledarroller (inklusive Global Key Account Management), samt operativa ledarroller inom leverans- och försörjningsstöd på Flint Group.

Dagmar Schmidt efterträder Aryan Moelker som lämnar verksamheten i slutet av januari 2020 för att ta en position som VD för ett tysk börsnoterat företag. Antoine Fady, VD för Flint Group, kommenterar;

– Jag vill tacka Aryan för hans viktiga bidrag till vårt företag under de senaste sex åren. Han har befäst Flexographic-divisionens strategiska positionering och övervakat utvecklingen av nya produkter inom FlintGroup för bland annat HD och termoplåtar, den spännande nya tekniken Nano-plåtkvalitet och det lättanvända Catena-E-systemet.

Steve Dryden COO, Flint Group, säger i en kommentar;

– Vi är mycket nöjda med utnämningen av Dagmar Schmidt till ledare för Flexographic-divisionen där hon kommer att fortsätta driva sin starka passion för innovation och bygga högpresterande team. Denna utnämning är ännu ett exempel på en nyckelutnämning som görs inom Flint Group-koncernen - vilket alltid är glädjande att se.

– Dagmar är mer än bekant med verksamheten då hon har arbetat nära divisionen i sin huvudroll för Transformation och innan dess som General Manager för Flexible Packaging Ink. Jag är säker på att hon kommer att ge ett värdefullt bidrag i den fortsatta framgångsrika utvecklingen av Flint Group.

Dagmar Schmidt säger;

– Jag är mycket glad över att ta mig an denna nya utmaning i en spännande period för organisationen och jag ser fram emot att fördjupa mig fullt ut i branschen och arbeta med teamet för att säkerställa att vi levererar vår strategi.

Flint Group Flexographic är en av de största globala leverantörerna av tryckplåtar för såväl flexo- som som boktryck och även ledande inom hylsor- och adapters. Företaget har i mer än fem decennier servat förpackningsindustrin med nya innovativa produkter genom framgångsrik forskning och utveckling och blivit de erkända experterna inom flexo- och boktryck som genom innovativa försäljningslösningar och serviceerbjudande stödjer sina kunder att bli ännu mer framgångsrika på sina marknader.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063