23948sdkhjf

Varberg växer

Gammal industrimark ska förvandlas till nya kvarter med kontor och bostäder i Varberg. MVB har fått ett kontrakt i området, ett uppdrag värt 80 miljoner kronor.

MVB har fått Maleryd Fastighets uppdrag att bygga en ny fastighet i centrala Varberg, ett kontrakt värt drygt 80 miljoner kronor.

Kontor och bostäder ska byggas på gammal industrimark i kvarterat Svärdfisken i centrala Varberg. Maleryd Fastigheter är en av de aktörer som ska utveckla området och det aktuella projektet är en ny fastighet vid Birger Svenssons väg.

Fastigheten, på totalt 1 000 kvadratmeter kontorsyta, är tänkt för tre separata hyresgäster och huset, som får åtta våningar högt inklusive källargarage och teknikrum längst upp, ska få en mindre restaurangdel och 28 hyreslägenheter.

– Det är spännande projekt och vi ser fram emot ett fint samarbete med Maleryd Fastigheter. Det är roligt att få vara en del i utvecklingen av framtidens Varberg som är den stad som vi bor och verkar i, säger Mattias Kågeby, regionchef på MVB Astor Bygg, i ett pressmeddelande.
Den nya fastigheten ska vara klar för inflyttning 2021.Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.078