23948sdkhjf

Trejon bygger för framtiden

En ny maskinhall och mer personal ska stärka Trejon. ”I vårt arbete att förbättra och öka kvalitén i alla led blir denna investering viktig för oss.”

Trejon låter meddela att bygget av en ny maskinhall för produktutveckling är i full gång.

Plattan ska vara gjuten redan innan årsskiftet och när allt är klart ska en 625 kvadratmeter stor hall med sex meters takhöjd och inbyggd traversbana stå klar.

Trejon uppger att den nya hallen ska göra det möjligt att utveckla och förbättra både produktutvecklingen och mottagningskontrollerna.

– Vi ser positivt på framtiden och vi har stor efterfrågan på våra produkter. I vårt arbete att förbättra och öka kvalitén i alla led blir denna investering viktig för oss. Vår orderingång har ökat med 15 procent jämfört med samma tid i fjol, säger Henrik Johansson, vd på Trejon, i ett pressmeddelande.

Företaget kommer också att förstärka personalstyrkan med en produktutvecklare och en supporttekniker.

Anders Johansson är ny produktutvecklare, han är utbildad maskiningenjör och uppges ha stor erfarenhet av produktutveckling, bland annat från Komatsu Forest där han varit ansvarig för flera olika utvecklingsprojekt.

- Det känns jättebra att vara här. Trejon har ett bra team, bra produkter och det kommer vara kul att bidra till utvecklingen och företagets resa, säger Anders Johansson i pressmeddelandet.

Mathias Nilsson är företagets nya supporttekniker. Han är utbildad maskiningenjör och uppges ha lång erfarenhet av maskiner både som konstruktör och med egna maskiner på sin skogsfastighet.

- Trejons produktutbud passar mina intressen och kunskaper. Med mina erfarenheter så vet jag att jag har hamnat på rätt plats, säger Mathias Nilsson, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095