23948sdkhjf

Anmälan till Busstorget har öppnat!

Nu går det att anmäla sig till Busstorget 2020 - den självklara mötesplatsen för alla inom grupp- och bussturism och deras partners.

Busstorget 2020 kommer att genomföras på Aronsborg i Bålsta 16-17 april – en dag att reservera i nästa års kalender för hela bussresebranschen. Nu är anmälan öppen. För mer information och anmälan, klicka HÄR!

Branschmötet Busstorget arrangeras nästa år för sjätte året i rad som självständigt arrangemang, dessförinnan fanns Busstorget inne på TUR-mässan på Svenska Mässan i Göteborg, en sång Sveriges största resemässa. Efter ett antal års kräftgång försökte arrangörerna göra om den till en mer proffessionell affärsmässa för rese- och destinationsföretag efter modell från andra länder. Den genomfördes dock bara en gång, 2015, sedan försvann TUR helt. Men Busstorget rullar vidare!

Målgruppen för Busstorget är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen. På Busstorget får deltagarna chansen att diskutera aktuella ämnen inom bussturism, turistbussar och resmål. Dessutom finns utställningsbussar som alla med behörighet kan få provköra, vidare bjuds det på seminarier, mingel, trerätters middag i en fantastisk miljö. Samtidigt är Busstorget ett utmärkt och trevligt sätt att träffa kollegor från branschen. Boka in den 16–17 april 2020 i din kalender redan nu.

FAKTA/Busstorget

Sveriges Bussföretag, fordonstillverkarna Mercedes-Benz, SetraNeoplanMANScaniaVolvo och VDL samt tidningarna Res- och Trafikforum har arrangerat Busstorget med framgång i flera år. Från början var Busstorget en del av TUR-mässan som vi arrangerade i Göteborg i många år. 2015 utvecklade vi Busstorget till ett mer personligt och kunskapsbaserat möte med möjlighet för deltagarna att få träffa varandra i en trevlig miljö. Idag är Busstorget ett ambulerande event med turism och resmål som inriktning. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078