23948sdkhjf

Ströman växer inom ytrengöring

Sedan 1 december har Ströman Maskin det svenska helhetsansvaret för sopmaskiner inom Bucherkoncernen som generalagent för varumärkena Johnston och Beam i Sverige.

Ströman Maskin har sedan starten på 1960-talet vuxit till en av Sveriges stora leverantörer av maskiner för vägunderhåll. Nu förstärks produktprogrammet genom ett utökat samarbete med Bucherkoncernen. Enligt företaget finns nu Sveriges bredaste sortiment av sugande gatusopmaskiner i sortimentet som omfattar det mesta från kompakta maskiner till chassiburet med kapacitetsomfång på 1-14 kubikmeter.

En spännande utmaning och ett tillskott till våra befintliga sopmaskiner från Bucher. Nu kan vi erbjuda vår kunder större och fler specialanpassade maskiner, säger Ströman Maskins vd Jan Rhodén.

Ströman har representerat Buchers sopmaskiner sedan 1995 och har haft gott om tid att etablera nätverk för såväl försäljning som service. Förhoppningen är att det utökade samarbetet ska resultera i en stärkt position på marknaden.

Danska Beam grundades 1972 och har sedan dess designat och tillverkat specialiserade chassimonterade sopmaskiner och utrustning för högtryckstvätt. Företaget satsar allt hårdare på export, något som, enligt företaget, resulterat i att maskiner levererats till mer än 30 länder under de senaste fem åren.

Brittiska Johnston Sweepers grundades 1904 och säljer i dag sina maskiner för ytrengöring via mer än 200 distributörer spridda över världen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.084